Rengöringsmedel för grill

Det finns flera olika rengöringsmedel till grill och grillgaller. Vilket medel du ska använda beror främst på material på grillens delar samt om det är rengöring efter grillning eller behandling inför grillning som ska ske. Här visas utbudet från det kända märket Weber.

Grillrengöring Weber för grillgaller
Weber rengöringsmedel för grillgaller
Ett effektivt grillrengöringsmedel som både rengör på ytan och djupet. Det är därmed en s.k 2-in-1 produkt. Mycket enkelt att applicera tack vare sprayflaskan.

Ta bort gallret från grillen, applicera grillmedlet och vänta 30 sekunder. Ta sedan bort med varmt vatten och en svamp. Sitter det fortfarande fastbränt material kan en grillborste användas.
199:-


Grillrengöring Weber för emalj
Weber grillrengöring för emaljdelar
Rengöringsmedel för utsidan samt delarna på grillen som är emaljerade. Spraya när grillen är kall och låt medlet verka i ca 30 sekunder.

Ta bort fläckar och smuts med mjuk borste eller svamp. Medlet torkas sedan bort med trasa och varmt vatten.
199:-


Grillrengöringsmedel Weber Universial
Weber universal rengöringsmedel för grill
Universal rengöringsmedel för grillens rostfria ytor. Ska däremot inte användas till grillgallret. Använd då istället “Weber rengöringsmedel för grillgaller”.

Vänta till grillen är kall och spraya sedan rengöringsmedlet på de smutsiga delarna. Vänta ca 30 sekunder innan rengöring kan ske med blöt borste alternativt svamp. Tillverkat av miljövänligt material och tas lätt bort med varmt vatten och trasa.
199:-


Weber rengöringssvamp
Webers rengöringssvamp
Svamp som används för rengöring invändigt och utvändigt på grillen. Med den mjuka sidan kan damm och smuts torkas bort.

Kan även användas för att torka rent när rengöringsmedel används. Den grova sidan används för tuffare rengöring.
179:-


Grillar och Utekök från Gardenstore