Bäst minikyl

Med ett totaltbetyg på 9,8 av 10 utnämns Frostbite Zero Degrees till den bästa minikylen. Det höga betyget ges primärt utifrån volym, låg ljudnivå och design.

  • Testvinnare
  • Rymmer över 30 burkar
  • Låg ljudvolym

Bäst i test

I en jämförelse av bästa minikylar får Frostbite  Zero Degrees utmärkelsen ”Bäst i Test”. Detta med ett totaltbetyg på 9,8/10, vilket är riktigt imponerande.

I recensionen nämns att Frostbite lyckas hitta en perfekt balans mellan ”funktion, design, och lågt pris” vilket är den grundläggande orsaken till det höga betyget. Den får ”utan tvekan” högsta betyget i testet.  Det recensenterna lyfter upp på detaljnivå är:

  • Volym

Frostbite Zero Degrees har måtten 54,3 x 43,5 x 40 och väger 16,5 kg. Total volym är 35 liter och utifrån dess design ryms över 30 burkar. På dörren kan även flaskor ställas. Längst ner på dörren ställs normalstora flaskor och på en hylla ovanför kan klassiska småflaskor (tänk hotellrum) kylas.

  • Ljudnivån & el

Även ljudnivån imponerar med enbart 33dB. Elförbrukningen är dessutom lägre än på flera av de konkurrerande modellerna.

  • Avfrostning

Automatisk avfrostning gör att is inte lika lätt uppstår. Om det är en viktig funktion eller ej beror framförallt på hur kylen förväntas användas.

Det enda som recensenterna vänder sig emot är designen. Den är visserligen inte ful – men inte heller snygg. Men det bör ses som mycket subjektivt och svårt att lägga med i slutbetyget.

Även mycket bra kundomdömen

En av återförsäljarna, Partykungen, hade i början av 2023 totalt 14 kundomdömen om minikylen. Detta med ett totalt genomsnittligt betyg på 5/5. Det kunderna framförallt berömmer är dess volym, dvs att det ryms så många burkar läsk eller öl. Dessutom anger flera att den kyler bra och är smidig.

Kort om Frostbite Zero Degrees

Frostbite Zero Degrees är en populär minikyl med alla de funktioner som kan förväntas. En kyl som lika gärna kan användas till hemmafesten som till poolpartyt eller gamingnätterna. Koppla in den med EU-adaptern och kylen når snart ner till nollgradig nivå. När dörren öppnas tänds en mjuk belysning och den har även automatisk avfrostningsfunktion.

  Kylen kan köpas hos exempelvis:

Partykungen.se

Om ännu mer önskas…

Minikylen vinner Bäst i Test tack vare kombinationen av funktion och pris. Men om priset inte spelar någon roll – vilken är bäst då? I jämförelsen anges då Caso Barbecue cooler. En kyl som även kan användas utomhus och är på 63 liter. Den klassas visserligen som minikyl men storlkeksmässigt är det inte stor skillnad mot kylskåp i mindre lägenheter. Invändigt har den LED-belysning och hela framsidan består av 3-siktssäkerhetsglas.

Men smakar det – så kostar det. Caso Barbecue kostar ca 7 500 kronor vilket är dubbelt så mycket som testvinnaren. För konsumenter bör Frostbite vara mer passande, både utifrån storlek och pris. För företagaren som vill kunna bjuda på kylda drycker till sina kunder och medarbetare kan däremot Caso anses vara mer passande. Inte minst utifrån dess betydligt mer exklusiva design.

  Kylen kan köpas hos exempelvis:

Bagarenochkocken.se

bäst ismaskin

bäst gasolgrill

se alla tester