Miljövänlig engångsgrill

En miljövänlig engångsgrill är lika enkel att använda hemma som på semestern. Men betydligt bättre för miljön än de klassiska med plast och metall.

Det som kännetecknar miljövänliga engångsgrillar är att de är små och lika enkla att använda som klassiska ”metallgrillarna”. Ta med dem på utflykten eller ha dem i hemmet för att snabbt kunna grilla på kvällen.

Miljövänlig engångsgrill

ECO Miljövänliga engångsgrillar

  • Ca 1,3 kilo
  • Grilla efter 15 – 20 minuter
  • Enbart naturprodukter

ECO Grill är engångsgrillen för dig som tänker på miljön och samtidigt vill äta riktigt god grillad mat – var som helst, när som helst.

”Stubben” väger 1,3 kilo (16 – 20 cm i diameter) och kan lätt tas med i en väska på utflykten. Kom även ihåg att ta med galler eller grillpinnar då detta inte är något som ingår. När den brunnit ut är det bara aska kvar. Därmed behöver inte några delar bäras hem efter utflykten.

Engångsgrill

  1. Placera den på ett plant underlag samt en bit från brännbart material.
  2. Tänd eld på den svarta delen (består av klibbal)
  3. Efter 15 till 20 minuter kan sedan grillning ske

Total brinntid på grillen är 1,5 till 2 timmar. Utöver att vara bättre för miljön har dessa grillar alltså stor fördel mot klassiska engångsgrillar gällande brinntid.

Uppskattad av kunderna

ECO grill har ett sammantaget betyg på 4,3 av 5 på CoolStuff. Flera som recenserat produkten lyfter fram det positiva med att grillning kan ske miljövänligt. Många nämner även att den är lätt att använda och lätt att ta med.

De som inte gett högsta betyg har påpekat att något grillgaller inte följer med. Det blir därmed något svårare att grilla än med den klassiska metallgrillen där galler följer med.

Samtidigt finns flera små galler att välja på för att lösa problemet. Ett exempel är Grilliput som är ett ihopfällbart grillgaller som ryms i en smal tub. Otroligt enkelt att ta med även när packningen ska minimeras.

Nöjda kunder

Källa: Coolstuff

FAQ: Är grillen ekologisk? Nej, den är inte godkänd för att använda den märkningen. Ekologiskt märkning får inte användas utan tillåtelse, i Sverige måste alla som vill märka livsmedel som ekologiska certifieras och kontrolleras av ett godkänt kontrollorgan.

Grillar och Utekök från Gardenstore