Grillgaller med ben

Ett grillgaller med ben kan ställas över öppen eld – eller på en kolgrill. Ett enkelt alternativ för lätt kunna grilla.

rektangulärt grillgaller med ben

BBQ grillgaller med ben

Hopvikbart grillgaller som kan placeras i medföljande väska när det inte används. Mäter 40×23 cm och höjd med benen utfällda på 16,5 cm.


 

grillgaller på ben från musco

Gjutjärnsgaller med ben

Grillgaller i emaljerat gjutjärn – med tre ben. Gallret har diameter på 34cm och benen är 9 cm höga.


Användningsområde

En bra kolgrill är en bra början – nästa steg är att välja rätt grillgaller. De flesta grillar har “hål” som gör det enkelt att montera ett galler i passande storlek. Men det finns även tillfällen då man behöver vara mer flexibel. Det är då som grillgaller med ben – eller grillgaller med handtag – passar bra!

  • På utflykten

Ta med ett hopviktbart grillgaller på utflykten. Den tar inte mer plats än en tunn bok och kan användas oavsett var ni väljer att tillaga er mat.

  • På camping

Det är alltid svårt att veta vilka grillmöjligheter som en camping bjuder på. I vissa fall finns speciella grillplatser och  ibland får man förlita sig på egen grill. Genom att ha ett grillgaller med ben skapas flexibilitet och möjligheter.

  • På den öppna grillen

Självklart kan de produkter som presenteras ovan även användas på en traditionell kolgrill. Det kan exempelvis vara en lösning om nuvarande konstruktion har gått sönder eller om utegrillen är gjuten och så pass stor att vanligt galler inte passar.

Grillgaller med handtag från Gardenstore Grillgaller med ben från Gardenstore

Bäst grillborste

bäst köttkvarn

bäst bärbar kolgrill